MESSIJEVA SUPRUGA ODUŠEVILA SKROMNOŠĆU: Lijepa Antonela proslavila 36. rođendan (FOTO)

Par se upoznao kad je Messi imao samo pet godina, a vezu su započeli u srednjoj školi

  • Show

  • 27. Feb. 2024  

  • 0

Antonela Roccuzzo, supruga Lionela Messija, jučer je proslavila 36. rođendan, a na Instagramu je pokazala kako ga je provela u društvu supruga i djece.

Na jednoj fotki pozirala je sa suprugom uz zid ukrašen balonima i cvijećem, a slavni fudbaler podijelio je njihovu zajedničku fotku na svom Instagram profilu uz riječi: "Sretan rođendan, princezo! Volim te."

Fanovi su joj čestitali u komentarima, a mnoge je iznenadila skromnost njezine rođendanske proslave: "Rođendan izgleda skromnije nego kod nekih influencerica", "Predivno i jednostavno" i "Ljudi koji imaju novac se ne dokazuju razbacivanjem na proslave rođendana."

Inače, par se upoznao kad je Messi imao samo pet godina, a vezu su započeli u srednjoj školi. Njihov prvi sin Thiago rodio se 2012., a tri godine kasnije rođen je Mateo, dok su trećeg sina Ciru dobili 2018. Antonella i Messi vjenčali su se 2017. u rodnom Rosariju u Argentini, na privatnoj ceremoniji daleko od očiju javnosti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...