ISKUSTVO NASILJA I TOKSIČNIH VEZA: Jennifer Lopez o prošlosti - "Bilo je neugodnih stvari, grubih, bez poštovanja"

Sada kada su fanovi imali vremena da čuju novi album Jennifer Lopez, "This Is Me ...Now ", slavna pjevačica i glumica im je dopustila da zavire iza zavjese u "The Greatest Love Story Never Told Prime Video", koji prati snimanje filma.

  • Show

  • 27. Feb. 2024  27. Feb. 2024

  • 0

Tokom jedne scene, u kojoj govori o video komponenti za pjesmu "Rebound", Lopez je govorila o prošlim vezama i o tome kako je doživjela da su je "mučili" pored "drugih neugodnih" i situacija "nepoštovanja" .

Iako nije nikoga posebno prozivala, ova izjava je jasan pokazatelj da je iskusila nasilje i toksične veze.

"Biti tako bačen okolo i manipuliran nije zabavno", kaže Lopez. "Nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila zlostavljana... bilo je neugodnih stvari... grubih... bez poštovanja."

Lopez nastavlja da objašnjava svoja osjećanja u vezi s sekvencom, rekavši da joj je bilo emotivno razmišljati o svojoj prošlosti.

"Više od svega, to je zaista ranjivo mjesto za svaki dan. Zato idem na posao svaki dan i pitam se: 'Šta to radim?'", kaže Lopez svojoj producentskoj partnerki, Elaine Goldsmith-Thomas.

"To je lično putovanje... koje će se odnositi na toliko žena koje su zlostavljane", kaže Goldsmith-Thomas. "Govorite o tome kako prihvatamo manje nego što zaslužujemo", prenose Vijesti.ba.

Lopez govori o svojim prošlim vezama kroz dokumentarni film, čak kaže da se osjećala kao da je "dotaknula dno" svojim "komplikovanim" osjećajima, upoređujući svoju prošlost sa "gledanjem kroz maglu".

"Morate dotaknuti dno, gdje se nalazite u situacijama koje su toliko neugodne i toliko bolne da konačno kažete: 'Ne želim ovo više'.

Terapeut mi je rekao: 'Šta da je ovo tvoja kćerka? Šta bi ti uradila?'

I bilo je tako jasno.

Rekla sam joj, 'Odje*i odavde, nikad se ne osvrći.'

Ali za mene je to bilo toliko zamućeno i tako komplikovano sa toliko moje prošlosti i sopstvenog bola, boli i disfunkcije da nisam mogla jasno da vidim. Bilo je kao da gledam kroz maglu."

Lopez je danas sretno udata za Bena Afflecka nakon što su se njih dvoje slavno pomirili nakon početnih zaruka i raskida 2000-ih.

"Bilo je ljudi u mom životu koji su rekli: 'Volio sam te', a onda nisu radili stvari koje su bile u skladu sa riječju ljubav", rekla je Lopez u dokumentarcu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...