SARADNJA DVIJE OSKAROVKE: U kina uskoro stiže uzbudljivi psihološki triler s Anne Hathaway i Jessicom Chastain

Hathaway i Chastain glume najbolje prijateljice i susjede, Alice i Celine

  • Show

  • 28. Feb. 2024  

  • 0

Anne Hathaway i Jessica Chastain zvijezde su novog filma koji u kina stiže 28. marta. Oskarovke su udružile snage te glume najbolje prijateljice u filmu Mother’s Instinct. Hathaway je svoju ulogu nazvala najtežom dosad, a s obzirom na reputaciju obje glumice, za očekivati je kako će se o ovom filmu itekako pričati...

Mother’s Instinct je psihološki triler u kojem Hathaway i Chastain glume najbolje prijateljice i susjede, Alice i Celine. One žive tradicionalnim životom u predgrađu tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća. Njihovi savršeni životi su uništeni kad ih pogodi snažna nesreća, smrt jedno od njihove djece. Pratimo Alice i Celine dok na vidjelo izlaze krivnja, sumnja i paranoja koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi.

Film je remake belgijskog filma Duelles koji je 2018. godine postao internacionalni hit, a temeljen je na istoimenom bestseler romanu autorice Barbare Abel. Izašao je i trailer iz kojeg možemo vidjeti što očekivati, a izgleda kako nam napokon dolazi kvalitetan psihološki triler.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...