BORJANA KRIŠTO PODUČILA SVOG ZAMJENIKA STAŠU KOŠARCA: “Neka se bolje informira”

“Radi obveze i odgovornosti koju imam prema javnosti kao predsjedateljica Vijeća ministara BiH ovim putem demantiram neistinite navode i tvrdnje ministra Košarca oko potpisivanja Deklaracija tijekom moga službenog boravka u Tirani."

  • Politika

  • 01. Mar. 2024  01. Mar. 2024

  • 0

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto reagirala je u povodu neistinitih tvrdnji zamjenika predsjedateljice i ministra Staše Košarca vezano za navodno potpisivanje deklaracija na Samitu u Tirani.

“Radi obveze i odgovornosti koju imam prema javnosti kao predsjedateljica Vijeća ministara BiH ovim putem demantiram neistinite navode i tvrdnje ministra Košarca oko potpisivanja Deklaracija tijekom moga službenog boravka u Tirani.

Dokumenti koji su razmatrani, kao i svih prethodnih godina tijekom sudjelovanja Bosne i Hercegovine na samitu u Tirani, nisu imali službenu formu koja je uključivala potpisivanje istih.

O mom sudjelovanju i radu na oba Samita javnost je točno, istinito i blagovremeno informirana.

Predlažem ministru Košarcu, obzirom na poziciju koju obnaša, da se ubuduće bolje informira o određenim pitanjima kako ne bi obmanjivao bh. javnost kao što je to učinio, po tko zna koji put, i danas”, kazala je predsjedateljica Krišto u svojoj reakciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...