KONSTRAKTA ODUŠEVILA NASTUPOM NA BEOVIZIJI: Ovo je šamarčina Vučićevoj vlasti (VIDEO)

Konstrakta je tokom nastupa na pozornici mijesila hljeb i sada se svi pitaju što je htjela reći pjesmom i nastupom.

  • Estrada

  • 01. Mar. 2024  

  • 1

Ana Đurić Konstrakta nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Beovizije s pjesmom "Novo, bolje" i prošla u finale, a njezin nastup izazvao je brojne reakcije.

Konstrakta je tokom nastupa na pozornici mijesila hljeb i sada se svi pitaju što je htjela reći pjesmom i nastupom.

Neki smatraju da Konstrakta u pjesmi zapravo ismijava vlast Aleksandra Vučića.

"Izvinjavam se, ali šamarčina koju je sinoć, na nacionalnoj televiziji, Konstrakta zalijepila vlasti je sve što smo htjeli vidjeti. Žena je u prošlom nastupu oprala ruke da bi u ovom umijesila hljeb i najavila nešto 'novo, brže, bolje' uz komentar 'niti novo, niti bolje'."

"Osvrnuvši se na kampanju vladajuće stranke i gomilu lažnih obećanja kako će biti svima bolje 'EVO SAD ĆE', nastavljajući konstantno mijesiti hljeb koji zapravo i ne bude gotov, ali dobili smo ga u nekom drugom obliku, da ne kažem u vidu sendviča i cijele afere oko istog", piše jedan tviteraš.

Dok neki smatraju da je nastup sličan onom iz 2022. godine, mnogi misle da je upravo u tome fora.

"Auuu, ne znam jesam li nešto bolje vidjela", napisala je hrvatska pjevačica Severina na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...