SPRIJATELJILE SE NA REVIJI: Ronaldova Georgina zapratila Jelenu Karleušu na Instagramu

Na društvenim mrežama šire se fotke njih dvije kako se druže i poziraju zajedno

  • Estrada

  • 02. Mar. 2024  

  • 0

Nakon što je Jelena Karleuša nosila modnu reviju brenda Vetements u Parizu uz Georginu Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda zapratila je srbijansku pjevačicu na Instagramu. Na društvenim mrežama šire se fotke njih dvije kako se druže i poziraju zajedno.

alt Podsjetimo, Georgina je pistom prošetala u Ronaldovom dresu, s njegovim potpisom. Istu reviju nosila je i zvijezda serije Očajne kućanice Marcia Cross, ali i poznati modeli Natalia Vodianova i Winnie Harlow. Karleuša se još nije oglasila o svom angažmanu.

Bila je ovo povratnička verzija modnog brenda koji je posljednju kolekciju izdao 2019. godine. Osnovan je prije 10 godina i momentalno postao jedan od omiljenih brendova brojnih celebova, među kojima su Rihanna, Kanye West i Madonna.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...