PODRŽAO GA I STIPE MESIĆ: U Hrvatskoj osnovana nova politička stranka, iza svega stoji nekadašnji intimus pokojnog Milana Bandića…

Mesić je rekao da vlast može biti dobra samo onda kad ima dobru opoziciju, one koji kritiziraju što ne valja, a hvale ono što je dobro.

  • Regija

  • 03. Mar. 2024  

  • 0

Zagreb je dobio novu političku stranku Plavi grad čiji je predsjednik Ivica Lovrić, dugogodišnji pročelnik i suradnik pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, poručio da žele postati pokret za promjenu, inkluzivnost, pravdu i napredak, što po njegovim riječima Zagrebu nedostaje.

Na osnivačkoj skupštini održanoj u subotu predstavljeni su misija, vizija i članovi nove zagrebačke stranke čijem su osnivanju podršku dali bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić, Otto Barić, Trpimir Goluža, Gordana Rusak i Višnja Fortuna, saopćio je Plavi grad.

“Želimo privući naše sugrađane, sve one koji su željni promjena u ovome gradu”, rekao je Lovrić, istaknuvši da njihova snaga nije u političkim strukturama već sugrađankama i sugrađanima koji su se dosad možda držali po strani, ali su odlučili doprinijeti promjenama.

Naglasio je da će to biti stranka koja ideološki ne razdvaja koja će djelovati na stvaranju grada po mjeri čovjeka i uređene europske metropole.

Poručio je također da žele socijalno osviješten grad u kojem će svi građani imati jednake šanse i prilike, i u kojem će se brinuti o potrebitima.

Plavi grad navodi da su 159. stranka u Hrvatskoj ali će biti jedinstvena jer će biti isključivo lokalna.

Mesić je rekao da vlast može biti dobra samo onda kad ima dobru opoziciju, one koji kritiziraju što ne valja, a hvale ono što je dobro i da Grad treba one koji u njega vjeruju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...