ODGOVOR HIT U REGIJI: Baka iz Srbije otkrila najgluplji poklon koji je dobila za Dan žena (VIDEO)

Novinarka koja ju je anketirala je prasnula u smijeh, a isječak njenog odgovora se dijeli društvenim mrežama te je mnogima bio urnebesan.

  • Show

  • 08. Mar. 2024  

  • 0

Društvenim mrežama dijeli se snimka koji je postala viralna i nasmijala mnoge, a koja prikazuje anketu s građanima Novog Sada o Danu ženu.

Najupečatljiviji odgovor zasigurno je imala baka koja je odgovorila na pitanje koji je najgluplji poklon koji je ikada dobila za Dan žena.

"Je li vam kupio muž neku glupost?", upitali su baku, a ona je odgovorila: "Pa sve su gluposti što on kupi".


Novinarka koja ju je anketirala je simpatično prasnula u smijeh, a baka je poslije pojasnila kako voli promjene, pa se novinarka našalila kako bi možda trebala promijeniti i muža.

"Kasno mi je, 58 godina smo zajedno, ne bih mogla, a možda i bih", rekla je baka.

Pored bake, još jedan odgovor iz iste ankete nasmijao je korisnike društvenih mreža. Jedan od anketiranih nije se mogao sjetiti kome je kupio poklon. "Pa mislim da je bila moja žena", rekao je i nasmijao se.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...