STIŽE IZ EUROPE: Proglasili su novu Miss svijeta (FOTO)

71. izdanje Miss svijeta održano je u Indiji.

  • Show

  • 09. Mar. 2024  09. Mar. 2024

  • 0

Čehinja Kristina Piškova je nova Miss svijeta.

71. izdanje Miss svijeta održano je u Indiji nakon 28 godina pauze. U Mumbaiju su se takmičile predstavnice iz 115 zemalja. Prošlogodišnja Miss svijeta Karolina Bjelavska iz Poljske okrunila je Kristinu kao svoju nasljednicu na glamuroznom događaju. 

Ko je nova Miss?

Kristina Piškova studira pravo i poslovnu administraciju i bavi se modelingom. Kaže da je najviše ponosna na otvaranje škole engleskog jezika za napuštenu djecu u Tanzaniji. Svira flautu i violinu i kaže da je strast prema muzici došla nakon što je provela devet godina u umjetničkoj školi, prenosi Index.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...