FOTOGRAFIJA SA TRIBINA: Vučić Dodiku poručio - "Ne diraj mi..."

Vučić je tom prilikom kazao, da se uskoro nada ovakom druženju u nekom od sela u RS-u.

  • Show

  • 10. Mar. 2024  10. Mar. 2024

  • 3

Na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavljena je šaljiva fotografija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, na kojoj Vučić poručuje Dodiku da mu ne dira kokice.

Naime, riječ je o fotografiji sa tribina gdje Vučić, Dodik i ostali zvaničnici gledaju prijateljsku utakmicu između FK Pambukovice i Stave iz Valjeva.

Vučić je tom prilikom kazao, da se uskoro nada ovakom druženju u nekom od sela u RS-u.

"Nadam se skorom druženju u nekom od sela u Republici Srpskoj! Hvala Dodiku na poseti" navedeno je objavi.

Naime, Dodik i Vučić posjetili su danas Pambukovicu i srdačno razgovarali sa mještanima, te su tokom posjete poslali snažnu poruku o važnosti srpskog sela i značaju izgradnje puteva, te da navijaju za "zajednički tim".

     View this post on Instagram           

A post shared by Aleksandar Vučić (@bud

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...