NIKOME NIJE JASNO ZAŠTO JE OVO UČINIO: Legendarni glumac se osramotio na dodjeli Oscara... (VIDEO)

Na ovogodišnjim Oscarima veliku čast dobio je legendarni glumac Al Pacino. Pacino je na 96. dodjeli Oscara treba pročitati ko je dobio nagradu za najbolji film, no razočarao je gledatelje svojim nastupom.

  • Show

  • 11. Mar. 2024  

  • 0

Nakon što je otvorio kovertu, samo je rekao: 'Moje oči vide Oppenheimera' i tako najavio pobjednika. U dvorani su svi bili vidljivo zbunjeni, a zbunjeni su bili i gledatelji u svojim domovima koji su na društvenim mrežama komentirali cijelu situaciju.

Na ovogodišnjim Oscarima veliku čast dobio je legendarni glumac Al Pacino. Pacino je na 96. dodjeli Oscara treba pročitati ko je dobio nagradu za najbolji film, no razočarao je gledatelje svojim nastupom.

alt

Naime, prema običaju, uvijek se prije objave pobjednika u kategoriji trebaju pročitati svi nominirani. Ove godine u kategoriji najboljeg filma bili su sljedeći radovi -  ''Anatomija pada'', ''Američka fikcija'', ''Barbie'', ''The Holdovers'', ''Ubojice cvjetnog mjeseca'', ''Maestro'', ''Prošli životi'', ''Uboga stvorenja'', ''Zona interesa'' i ''Oppenheimer''.

No, Al je tu tradiciju preskočio. Nakon što je otvorio kuvertu, samo je rekao: "Moje oči vide Oppenheimera" i tako najavio pobjednika. 

U dvorani su svi bili vidljivo zbunjeni, a zbunjeni su bili i gledatelji u svojim domovima koji su na društvenim mrežama komentirali cijelu situaciju. 

''Pa veselio sam se toj zadnjoj tenziji!'', ''Kako čudan način da otkriješ pobjednika. Pa što je ovo bilo?!'', pisali su. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...