GLUMICA I PJEVAČICA BRAZILSKOG PORIJEKLA: Na oskarovski after party došla u prozirnoj haljini koja je otkrila sve njezine atribute (FOTO)

Anitta je posebno popularna u Južnoj Americi, a njezin zvjezdani put započeo je 2013. s pjesmom "Show das Poderosas".

  • Show

  • 11. Mar. 2024  

  • 0

Larissa de Macedo Machado (30), poznatija kao Anitta, bila je u nedjelju na najpoznatijoj zabavi godine - Vanity Fair Oscars after partyju.

Glumica i pjevačica brazilskog porijekla nosila je potpuno prozirnu mrežastu haljinu koja je otkrila sve njezine atribute.

image

Foto: Profimedia

 

Ispod srebrne kreacije nazirale su joj se grudi i crne tange. Od modnih detalja izabrala je srebrni nakit, a kosu je stilizirala na ravno upotpunivši sve svečanom šminkom.

Anitta je posebno popularna u Južnoj Americi, a njezin zvjezdani put započeo je 2013. s pjesmom "Show das Poderosas".

 image

Larissa de Macedo Machado, poznatija kao Anitta

 

Postala je poznata po rasplesanim nastupima i spotovima u kojima nerijetko ističe svoje obline. Na društvenim mrežama slavna je i šire od Južne Amerike. Mnogi je pamte kao ženu s kojom je aferu imao brazilski nogometaš Neymar (32) i to dok je bio s bivšom djevojkom Brunom.

"Mislim da je najveći dio uspjeha moja posvećenost, a ne moj talent. Ne mislim da imam najbolji glas ikad. Mislim i da nemam najbolji izgled ikad, zahvaljujući estetskim operacijama izgledam dobro, ali nisam Miss Amerike. Samo sam marljiva osoba", rekla je Anitta u intervjuu za Billboard, prenosi Jutarnji.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...