USKORO IMA KONCERT U BEOGRADU: "Ponekad mislim da sam gunđalo, a onda čujem stvar od Baby Lasagne..." (FOTO)

"Mislim da je pjesma Baby Lasagne, što se kaže, pogodak u sridu!

  • Estrada

  • 13. Mar. 2024  

  • 0

Jurica Pađen najavio je koncert u Beogradu, u MTS Dvorani. Koncert će se održati 10. aprila 2024., a gosti će biti Gobac, Vlado Kalember, Neno Belan, Gile, Saša Antić i brojna druga imena regionalne scene.

Pađen je govorio aktualnostima na hrvatskoj muzičkoj sceni.

"Kad gledam stanje hrvatske glazbe... Nije blistavo. U nekom trenutku pomislim da sam gunđalo jer mi se malo toga od nove muzike sviđa, a onda čujem stvar od Baby Lasagne i shvatim da mi se nove stvari sviđaju ako su dobre…", kaže Pađen.

"Mislim da je pjesma Baby Lasagne, što se kaže, pogodak u sridu! Kad sam je prvi put čuo, znao sam da će pomesti. Mislim da ima velike šanse na europskom natjecanju. Dečko je talentiran, glazbeno pismen i ima karizmu. Zaželimo mu uspjeh", objašnjava.

"Izgleda da je moja glazba postala neki oblik klasike"

Protekli i naredni period mu je, kaže, ispunjen nastupima.

"Imao sam koncert kao gost Makedonske filharmonije u Skopju, koji je fantastično primljen, u vrhunskoj organizaciji Tomislava Kašljevića i njegove agencije Musictimeproduction. To je bio nastavak suradnje i sa Zagrebačkom filharmonijom. Izgleda da je moja glazba postala neki oblik klasike, kad imam pozive od takvih institucija da izvodim svoje pjesme kao njihov gost", smatra.

alt

"Prvi idući nastup je veliki koncert u Beogradu, 10.4.2024. s legendarnim gostima… Nakon toga kreću svirke po cijeloj regiji, imamo već dogovoren priličan broj nastupa. Izdali smo novi single video s pjesmom pod nazivom - Šapni mi. Inače, zanimljivost je da na toj pjesmi gostuje Nikša Sviličić, poznat kao najobrazovniji Hrvat, trostruki doktor znanosti i glazbenik koji svira 11 instrumenata, filmski redatelj, kompozitor i još puno toga", dodaje za Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...