VIC DANA: Pozvali Bakira Izetbegovića na iftar, pa on poveo i Harisa Zahiragića...

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!

  • Zabava

  • 15. Mar. 2024  

  • 0

Pozvali Bakira Izetbegovića na iftar u ambasadu jedne države u Sarajevu, pa on sa sobom poveo mladog i perspektivnog stranačkog kolegu Harisa Zahiragića.

Veliko se i ugledno društvo okupilo na iftaru: diplomate, političari, javni i kulturni radnici... Bogata trpeza, mijenjaju se jela jedno za drugim, svako ukusnije od ukusnijeg. Gleda Izetbegović kako pred Zahiragića dolazi koje jelo, pečenje, salata, pite, desert... on ga uzme u ruke i smaže u sekundi.

Neugodno predsjedniku SDA, ljudi gledaju, pa nogom ispod stola udari mladog kolegu i šapne mu na uho da ga niko ne čuje:

"Nožem, bolan, Harise"!

"Koga, predsjedniče?", odgovori mu Zahiragić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...