TARIK GA JE BLIJEDO GLEDAO: Takmičar u "Milijunašu" stigao do 13. pitanja, odustao je i kući odnio...

- Puno je novca u igri, a nisam baš siguran, rekao je Filip. 

  • Show

  • 15. Mar. 2024  

  • 0

U novom izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš?" gledali smo nastup dvojice natjecatelja. Filip Stevanović osvojio je 18.000 eura. Odličnom igrom stigao je do 13. pitanja iz umjetnosti na kojem se nije želio kockati te je odustao, a Igor Domšić, prešao je drugi prag i tako osvojio 5.000 eura. Na raspolaganju ima još dva džokera i pozivnicu za iduću emisiju.

Najbolji u prvoj večerašnjoj igri "Najbrži prst" bio je 28-godišnji Filip Stevanović iz Rovinja. Po struci je psiholog, a studij završio u SAD-u.

- Ne radim u struci, nažalost. Došao sam ovdje kako bi se mogao malo ranije umiroviti, nadam se, rekao je Filip.  

S lakoćom je stigao do osmog pitanja, na kojem je zatražio pomoć publike. Naime, nije znao koje je boje bio kostim koji je Jackie Kennedy nosila u Dallasu kobnog 22. studenog 1963.

Ponuđeni su odgovori A - ružičaste, B - crvene, C - ljubičaste ili D - tirkizne.

Njih 90 % ponudilo je odgovor pod A - ružičaste, odgovori pod B - crvene i C - ljubičaste dobili su 0 %, a odgovor D - tirkizne 10 %.

Prihvatio je mišljenje publike i osvojio iznos od 1.000 eura.

U kojoj kategoriji najviše Nobelovih nagrada nisu osvojili Amerikanci?: A - mir, B - kemija, C - fizika ili D - književnost. Ovako je glasilo 11. pitanje. 

- Na prvu dosta komplicirano. Nekako me odmah vuče ili fizika ili kemija. Ima dosta i Rusa i Europljana znanstvenika, rekao je Filip.

Na ovom je pitanju iskoristio poziv. Džoker je sugerirao odgovor pod D - književnost što je Filipu donijelo 10.000 eura.

 
Filip Stevanović, Foto: Tko želi biti milijunaš?/HRT
Na 13. pitanju trebao je znati koji je od četiri renesansna velikana preminuo na svoj 37. rođendan: Donatello, Rafael, Michelangelo ili Leonardo.


Iskoristio je i posljednji džoker "pola-pola". Ostali su odgovori A - Donatello i B - Rafael. 

- Puno je novca u igri, a nisam baš siguran, rekao je Filip. 

Odustao je i otišao s iznosom od 18.000 eura. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...