MOŽE LI ZABRINUTA JAVNOST ODAHNUTI: Kate Middleton viđena prvi put u javnosti

Iako kraljevski par nije fotografiran, mnogima je ova vijest ohrabrujuć znak da princeza poduzima prve korake pri povratku službenim kraljevskim angažmanima.

  • Show

  • 18. Mar. 2024  18. Mar. 2024

  • 1

Javnost, koja je zabrinuta za zdravlje princeze od Walesa, može odahnuti jer, kako prenosi Daily Mail, Kate Middleton je izgledala sretno, zdravo i opušteno tokom odlaska u lokalnu poljoprivrednu trgovinu.

"Nakon svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što sam ih vidio tamo. Kate je bila u kupovini s Williamom i izgledala je sretno i dobro", rekao je izvor koji je kraljevski par sreo po prvi put u javnosti od princezine operacije abdomena.

“Djeca nisu bila s njima, ali ovo je dobar znak jer je princeza bila dovoljno zdrava da dođe do trgovine”, kazao je izvor.

Iako kraljevski par nije fotografiran, mnogima je ova vijest ohrabrujuć znak da princeza poduzima prve korake pri povratku službenim kraljevskim angažmanima.

Ponovno se nagađa kada će se Kate Middleton vratiti svojim dužnostima – neki vjeruju da će to biti na sami Uskrs, neki da će biti poslije, a neki vjeruju da će se princeza vratiti kraljevskim dužnostima čak prije Uskrsa. Ipak, izvor iz palače nije potvrdio nagađanja.

Odsutnost Kate Middleton uzburkala je društvene mreže i u mnogima probudila teoretičare zavjera, pa su tako jedni tvrdili da je Kate zapravo u komi, drugi da je učestvovala u showu “The Masked Singer”, a neki su pomislili da je izbačena iz kraljevske porodice.

"Ono što se događa je tačno ono što su rekli da će se dogoditi – provest će dvije sedmice u bolnici i vratiti se nakon Uskrsa", rekao je izvor blizak kraljevskom paru, prenosi Jutarnji list.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...