NE VJERUJU SVI U ZVANIČNU PRIČU: "Ne budite smiješni, to nije princeza Kate!" (VIDEO)

Ipak, ispod snimke koja se pojavila na Twitteru, mnogi komentatori su i dalje sumnjičavi i pišu da žena na snimci zapravo nije Kate.

  • Show

  • 18. Mar. 2024  

  • 0

Oporavak od operacije abdomena princeze od Walesa bilježi novu prekretnicu nakon što je viđena kako uživa sa svojom djecom, javio je u ponedjeljak britanski list The Sun.

Kate i njezin suprug William su nedjeljno jutro proveli gledajući svoje troje djece, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, na sportskom događaju.

Dan ranije su viđeni u dućanu s domaćim proizvodima u Windsoru, nedaleko od svog doma Adelaide Cottage, u dijelu Windsor Great Parka, gdje teče njen oporavak.

Daily mail piše da je Kate viđena nasmiješena u šetnji sa suprugom te da je to obožavatelje napokon uvjerilo da se dobro oporavlja nakon operacije abdomena.

Prilikom posjete Windsor Farm Shopu Kate izgleda zdravo, sretno i opušteno. S njom i Williamom nije bilo njihovo troje djece, princ George (10), princeza Charlotte (8) i princ Louis (5).

Ipak, ispod snimke koja se pojavila na Twitteru, mnogi komentatori su i dalje sumnjičavi i pišu da žena na snimci zapravo nije Kate.

- To nije Kate.

- Dobar pokušaj, ali to nije ona.

- Ne budite smiješni, ovo nije Kate.

- Je li to ona? Nisam baš uvjeren!

- Snimka je tako mutna da se ništa ne vidi.

- Pogledajte im noge i ovaj čudan sjaj oko tijela Williama i Kate. Ovo je još jedan lažni video!

- Ne volim teorije zavjere, ali ovo NE IZGLEDA kao Kate..., neki su od komentara na snimku koju je objavio TMZ i The Sun.

alt

Podsjetimo, Kate je operirana 16. januara i od tada kruže priče i teorije zavjere o njezinom zdravlju.

Detalji njezina stanja nisu otkriveni javnosti, no Kensingtonska palača je objavila da nije u pitanju karcinom.

Buduća kraljica je od tada dva puta fotografirana u javnosti.

Djeca Kate i Williama pohađaju školu Lambrook u Berkshireu, a ljetni semestar počinje 17. aprila, nakon čega bi se Kate trebala vratiti svojim dužnostima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...