SLAVNI ŠKOTSKI GLUMAC OTKRIO: Imao sam koordinatora za intimne scene dok sam snimao sa svojom ženom (VIDEO)

Prema 52-godišnjem McGregoru, koji je upoznao 39-godišnju Winstead na snimanju Farga dok su oboje bili u braku s drugim ljudima, i dalje je bilo "čudno" biti gol i intiman pred drugim ljudima.

  • Show

  • 19. Mar. 2024  

  • 0

Koordinatori intimnosti integralni su dio filmske produkcije te su zaposleni na setovima TV serija i filmova od nastanka pokreta #MeToo, a sve kako bi se osiguralo da se svi glumci tokom snimanja scena koje uključuju seks i golotinju osjećaju sigurno i izbjegnu neugodnosti s kolegama koje su tek upoznali.

S druge strane, postoje glumci koji su već privatno "uvježbali svoje scene u spavaćoj sobi", pa su im spomenuti koordinatori višak. Doduše, to nije tako kada je riječ o glumcu Ewanu McGregoru i njegovoj supruzi Mary Elizabeth Winstead, koji su koristili pomoć koordinatora intimnosti tokom svojih scena seksa u nadolazećoj Paramountovoj seriji, "A Gentleman in Moscow".

Unatoč tome što su u braku gotovo dvije godine i u vezi od 2017., par je bio sretan što su ih vodili kroz ljubavne scene jer su vjerovali da je to "još uvijek potrebno". Prema 52-godišnjem McGregoru, koji je upoznao 39-godišnju Winstead na snimanju "Farga" dok su oboje bili u braku s drugim ljudima, i dalje je bilo "čudno" biti gol i intiman pred drugim ljudima, prenosi Daily Mail.

Inzistirao je na potrebi za koordinatorima intimnosti koji bi štitili mlade glumice

"Još uvijek je potrebno, jer je čudno biti gol pred ljudima, čudno je biti intiman ispred kamere", rekao je za Radio Times. "Da radite plesnu scenu, imali biste koreografa. Sada je to važan dio posla, jer je to neko ko je potreban redatelju i glumcima", dodao je. McGregor je inzistirao na potrebi za koordinatorima intimnosti koji bi štitili mlade glumice, poput njegovih kćeri Clare i Esther.

"Moja kći Esther ima 22 godine. Ako stariji, poznati redatelj 22-godišnjakinji kaže: 'Želim da budeš gola u ovoj sceni', ta bi se glumica mogla osjećati posramljeno i misliti da joj cijela karijera ovisi o tome. Pet godina nakon toga, mogla bi se osvrnuti i preispitati svoju odluku. Sada postoji netko, taj koordinator intimnosti, s kojim mlada glumica razgovara o tome", prepričao je McGregor.

Slavni škotski glumac ostavio je svoju prvu suprugu Eve Mavrakis (57) u maju 2017. nakon što je upoznao Winstead tokom snimanja "Farga" 2016. godine. Winstead je objavila da se rastaje od prvog supruga Rileyja Steamsa istog mjeseca, a nedugo nakon toga objavila je svoju romansu s McGregorom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...