"NAŠE DRUŠTVO NIJE BILO SPREMNO...": Danijela otkrila kako je Ella Dvornik dobila ime

Danijela Dvornik na svom je Instagram storyju podijelila zanimljivu priču o imenu svoje kćeri,

  • Estrada

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Sheila E inspirirala je Dinu Dvornika kako da nazove svoju kćer.

"Sheila E svirala je bubnjeve Princu i Dino je, kad se Ella rodila, htio da se zove Ella E. No, naše društvo nije bilo spremno za ovo ‘E‘ pa su je prvih dana zvali i pisali ime Elae, što nam se nije sviđalo pa je ostala Ella", objasnila je Danijela svojim pratiteljima.

image

Screenshot Instagram/Danijela Dvornik/

Ovo je, osim zanimljive priče, još jedna u nizu od podijeljenih uspomena na preminulog muzičara. Posljednjih su se dana Ella i njezina majka prisjetile Dina i emotivnim objavama podsjetile pratitelje koliko im pjevač nedostaje, pipu hrvatski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...