KARLEUŠA O NESTANKU DJEVOJČICE DANKE: "Zatvorite me s roditeljima na sat vremena. Ne treba više!"

Rano jutros nastavljena je detaljna pretraga terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja djevojčica

  • Estrada

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u Banjskom polju kod Bora u Srbiji ovog utorka, a otad za njom traje potraga. Povodom ovog tragičnog nestanka prvi put je bio aktiviran sistem za pronalazak djece zvan "Pronađi me" - potraga za Dankom digla je na noge cijelu Srbiju, a kako bi se dvogodišnjakinja što prije pronašla, oglasile su se i brojne poznate ličnosti.

Nakon što je prije nekoliko dana pozvala svoje pratitelje na Instagramu, kojih ima više od dva miliona, da jave policiji ako imaju bilo kakve informacije, Jelena Karleuša se danas ponovno oglasila.

imageInstagram priča Jelene Karleuše (Foto: Screenshot/instagram)

"Zatvorite me s roditeljima nestale djevojčice u istu prostoriju. To želim. Na sat. Ne treba više", napisala je Karleuša na svojoj Instagram priči.

imagePolicija oko kuće u kojoj je živjela Danka Ilić (Foto: Cropix/Cropix)

Inače, dvije specijalne ekipe za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, koji su dio Sektora za izvanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja djevojčica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...