ELON MUSK NAJAVIO NOVE PROMJENE NA PLATFORMI X: Evo o čemu se radi

Ranije bi X Premium funkcije koštale korisnika osam dolara mjesečno...

  • HiTec

  • 31. Mar. 2024  31. Mar. 2024

  • 0

Elon Musk je najavio nove promjene na platformi X (bivši Twitter) koje će omogućiti određenim nalozima da otključaju besplatne premium funkcije

“Ubuduće, svi X nalozi s preko 2.500 verificiranih pratitelja dobit će besplatno Premium funkcije, a nalozi s preko 5.000 će dobiti Premium+ besplatno“, rekao je Musk, prenosi Time.

Ranije bi X Premium funkcije koštale korisnika osam dolara mjesečno i uključivale su mogućnost dijeljenja dužih postova i otpremanja video snimki, imale su veći prioritet i korisnici bi dobivali manje oglasa.

Korisnici X Premium+ imaju sve funkcije, ali bez oglasa, kao i pristup generativnom chatbotu Grok koji funkcionira putem umjetne inteligencije.

Musk je bivši Twiter kupio za 44 milijarde dolara u aprilu 2022. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...