BEZ BEBEKA PUT BROJNIH BINA, ALI ŠTO SE MORA NIJE TEŠKO: Bijelo dugme kreće na turneju, novi klavijaturista benda bit će...

Ove godine se obilježava 50 godina od nastanka benda Bijelo Dugme, zbog čega će bend krenuti na turneju, ali ovog puta u rock postavi.

  • Estrada

  • 05. Apr. 2024  05. Apr. 2024

  • 0

Još uvijek se ne zna koja će tačna postavka benda izaći na binu ovog ljeta na turneiji po bivšim državama Jugoslavije. Ono što je gotovo izvjesno je da tu neće biti Željka Bebeka, koji je u lošem odosu sa svojim bivšim bendovskim saborcima, posljednji put kad su svirali zajedno, sve se završilo tako što ih je Bebek tužio, piše CityMagazine.

Kako je Highway Star Magazin na svom Instagramu objavio Bijelo Dugme će gotovo izvjesno nastupati u postavi sa pjevačima Alenom Islamovićem i Mladenom Vojčićem Tifom.

Ono što je zanimljivo, magazin navodi da će se za klavijaturama naći pop pjevač Ognjan Radivojević, koga znamo i po njegovo solo karijeri, ali i kao Bregovićevog bivšeg saradnika u Orkestru za Svadbe i sahrane.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...