SVE SE SKUPILO: Filipu Živojinoviću pozlilo na kraju koncerta Aleksandre Prijović u Novom Sadu

Hitnu pomoć nisu zvali, jer je Filip brzo došao sebi.

  • Estrada

  • 09. Apr. 2024  09. Apr. 2024

  • 1

Filipu Živojinoviću naglo je pozlilo nakon trećeg Aleksandrinog koncerta u Spensu, u Novom Sadu.

Kako priča izvor sa lica mjesta, Živojinovića su ljudi koji su bili u njegovoj blizini polijevali vodom kako bi došao sebi.

"Filip je glavna karika u organizaciji svih Aleksandrinih koncerata i navodno je upravo taj premor razlog zašto je do ovoga došlo", kaže izvor.

Hitnu pomoć nisu zvali, jer je Filip brzo došao sebi.

"Svi su se uspaničili, naravno, nastao je haos, ali je na svu sreću Filip ubrzo došao sebi. Aleksandra je dotrčala do njega i smirila se u trenutku kada je shvatila da je on dobro, da nije ništa strašno. Tako je barem delovalo... Nisu zvali Hitnu, a šta je posle bilo i da li je Filip otišao na pregled i neke kontrole, to zaista ne znam", dodaje sagovornik Telegrafa.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...