DRAMA U NOVOM SADU: Suprug Aleksandre Prijović srušio se nakon koncerta, pjevačica zapomagala i plakala...

Osiguranje ga je unijelo u njegov automobil i negdje odvezlo

  • Estrada

  • 10. Apr. 2024  

  • 1

Filip Živojinović srušio se na koncertu svoje supruge, Aleksandre Prijović, u novosadskom "Spensu" u nedjelju, prenosi Kurir. Kako srpski mediji prenose, pjevačica i Živojinović su se uputili prema automobilu nakon koncerta kada je njemu pozlilo.

"Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila koncert te su Filip i ona u pratnji osiguranja krenuli prema izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio...", prepričavao je izvor. Pjevačica je počela zapomagati i plakati, a njega su, rekao je izvor, polijevali vodom.

     View this post on Instagram           

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

"Osiguranje ga je unijelo u njegov automobil i negdje odvezlo, a Aleksandru su vratili u dvoranu, vjerojatno da bi se presvukla i što prije pridružila suprugu. Ne znam što se dalje dogodilo i je li nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo", kazao je izvor.

O ovome se nije oglasio poznati par, a kako se neslužbeno doznaje, Živojinoviću se zdravstveno stanje stabiliziralo. Srpski mediji pišu da je to posljedica napornog rada oko organizacije velikih broja koncerata.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...