„OPET KURVE I KOKAIN“: Srbijanski tabloid objavio snimku, tvrde da je na njoj hrvatski voditelj, on burno reagirao –„Nisam bio u Pašaluku i takozvanoj RS…“

Snimke čiji sadržaj prenose pokazuju i mušku osobu koja konstitucijom može nalikovati Bujancu.

  • Regija

  • 13. Apr. 2024  

  • 0

Opskurni srbijanski tabloid Alo objavio je video snimke s društvene mreže X za koje navodi da pokazuju kako kontroverzni desno orijentirani televizijski voditelj Velimir Bujanec konzumira kokain u društvu ženskih osoba za koje tvrde da su lako moguće prostitutke.

Snimke čiji sadržaj prenose pokazuju i mušku osobu koja konstitucijom može nalikovati Bujancu.

Bujanec je u izjavi za Nacional.hr rekao kako se radi o evidentnom pokušaju podvale i kompromitacije, kako osoba na spomenutom videu nije on, da se radi o osobi koja se češlja na drugi način, te kako sumnja da se radi o montaži uz pomoć umjetne inteligencije.

“Još jedino nedostaje da objave gdje sam to u Srbiji partijao! Iako u životu nikada nisam bio ni u Pašaluku ni u tzv. RS”, kazao je Bujanec.

U ovom slučaju, spomenuti srpski tabloid koji na tamošnjem tržištu širi narativ tzv. Vučićeve tabloidne demokracije, bez ikakvih ograda navodi da snimke pokazuju kako Bujanec konzumira drogu, a navode i “da se Bujanec kao javno deklarirani ustaša i otvoreni sljedbenik Pavelićeve NDH i ustaškog pokreta vidno dobro zabavlja uz srpsku muziku, pa su tako događaj upotpunili stihovi Kao kokain popularnog srpskog benda Elitni odredi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...