U PAUZI IZMEĐU ROČIŠTA DODIKU: Odvjetnik Anto Nobilo snimljen s drugom suprugom u rijetkom izlasku, svi su gledali u njezine...

Par je inače u braku od 2005. godine, a iste su godine dobili sina.

  • Estrada

  • 14. Apr. 2024  

  • 0

Zagrebački odvjetnik Anto Nobilo, inače član advokatskog tima Milorada Dodika, snimljen je u rijetkom izlasku sa svojom suprugom, sutkinjom Vinkom Maravić Nobilo, o čijem se privatnom životu malo toga zna.

72-godišnji Anto i Vinka prošetali su zajedno centrom Zagreba gdje su ih uočili fotografi. Supružnici su vodili razgovor, pogled su sakrili iza sunčanih naočala, a na objektive se nisu previše obazirali. No, zanimljiv je bio odabir obuće Nobilove druge supruge.

Par je inače u braku od 2005. godine, a iste su godine dobili sina.

"Sretan sam zbog posebnog dara za ove blagdane, ali smatram da je to moj privatni život i želim ga zadržati za sebe", rekao je Anto tada za Jutarnji list.

Anto iza sebe ima brak s Jadrankom Nobilo s kojom je dobio kćeri Ivanu i Niku te sina Franu, a u braku su proveli 28 godina. Od njih je domaćoj javnosti najpoznatija Ivana i to kao bivša supruga pjevača Tonyja Cetinskog.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...