"BOSANSKA LJEPOTICA" SA ULICA LOS ANGELESA: Fotografa oduševile njene oči i jezik, a video pogledali milioni

Lijepu djevojku fotograf je zaustavio dok je šetala s prijateljicama ulicama Los Angelesa te je pokazao prstom na nju.

  • Show

  • 15. Apr. 2024  

  • 0

Fotograf Peter Fouad na svom TikTok profilu objavljuje snimke u kojima pokazuje kako fotografiše prolaznike koji privlače njegovu pažnju, a jedna od njih bila je i Bosanka po imenu Magdalena.

Lijepu djevojku fotograf je zaustavio dok je šetala s prijateljicama ulicama Los Angelesa te je pokazao prstom na nju. "Ti. Sviđaju mi se tvoje oči. Moje ime je Peter. Snimam TikTok videe na kojima prilazim strancima kako bih ih fotografirao. Postoji li šansa da fotografiram tvoje oči?", upitao je iznenađenu djevojku, koja je potom prijateljicama na bosanskom jeziku objasnila što se događa. "Koji je to jezik? Prekrasan je", upitao ju je, a ona mu objasnila odakle dolazi te otkrila da se zove Magdalena.

Zatim je snimio nekoliko fotografija, a potom joj je poklonio jednu i tako joj izmamio osmijeh na lice.

“Bosanska ljepotica”, napisao je uz video koji je prikupio 2.6 miliona pregleda i brojne komentare.

“Zaista ima prelijepe oči”, “Selim se u Bosnu” i “Djevojke iz Bosne su najljepše”, neki su od komentara.

Video pogledajte OVDJE.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...