ČUDNA JADA OD MOSTARA GRADA: Vučić je oglasio na Instagramu -"Hvala Borjani i Draganu..."

Ne krije zadovoljstvo.

  • Politika

  • 16. Apr. 2024  16. Apr. 2024

  • 10

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Mostaru, gdje je sinoć bio na radnoj večeri sa zvaničnicima Bosne i Hercegovine i Republike Srbije. 

-Hvala Borjani i Draganu na izuzetnom gostoprimstvu. Zajedno sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom osjećamo sam se kao kod kuće ovdje u Mostaru i pripremamo se za Vaskršnji sabor u maju, poručio je Vučić na Instagramu.

Inače, Milorad Dodik, Aleksandar Vučić, i Radovan Višković u ranim jutarnjim stima će posjetiti općinu Bileća i održati radni sastanak u zgradi opštine Bileća.

Planirana je i posjeta manastiru Žitomislić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...