"NE PRAVI DRAMU": Oglasila se Đina Džinović nakon što je prekinula kontakt sa majkom Melinom (FOTO)

Đina se, inače, snimala u domu na Senjaku, koji je Melina napustila, te je u prvom planu bilo ogromno ogledalo, ali i vaza sa cvijećem i drugi detalji na polici.

  • Estrada

  • 16. Apr. 2024  

  • 0

Modna kreatorka Melina Džinović nedavno se razvela od poznatog pjevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a oko 10 godina u braku.

Đina Džinović je isprva bila u dobrim odnosima sa majkom, pa ju je posjećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladnjeli i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu ne prestaje da se priča.

Melina je nedavno napravila pometnju u kući na Dedinju, iz koje se odavno odselila. Naime, tad je upala u vilu, te je Haris zvao policiju, pa su potom tokom noći davali izjave u policijskoj stanici.

Đinina objavaFoto: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Đina sve vrijeme odbija da priča javno zbog čega je prekinula kontakt sa majkom, a iz njene nove objave da se zaključiti da je razlog upravo u gore pomenutom pravljenju haosa u porodičnim odnosima, piše Blic.

"Ne pravi dramu!", pisalo je u slici koju je Đina podijelila na Instagram storiju, ne želeći da dodaje išta drugo.

 alt

Đina se, inače, snimala u domu na Senjaku, koji je Melina napustila, te je u prvom planu bilo ogromno ogledalo, ali i vaza sa cvijećem i drugi detalji na polici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...