SEVERINA SE ZAHVALILA SVIMA NA PODRŠCI: "Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina, ali i na pomoć drugima" (FOTO)

"Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška!"

  • Estrada

  • 21. Feb. 2024  21. Feb. 2024

  • 1

Nakon što se prije nepunih mjesec dana skoro cijela Hrvatska i region ujedinili nakon odluke Vrhovnog suda koji je Severini ukinuo skrbništvo nad sinom, pravda je ispravljena i Županijski sud u Splitu ekspresno je potvrdio prethodno donesenu odluku da će Aleksandar ipak živjeti pola vremena s ocem Milanom Popovićem, a pola s majkom.

Severinu je vijest zatekla u Istri gdje je sa sinom Aleksandrom i svojim menadžerom Tomicom Petrovićem zajedno proslavila njihove rođendane.

Nakon što je doznala za novu sudsku odluku kazala je da je iznenađena, sretna, ali ne i euforična jer ju čeka još sudskih bitaka. A dan kasnije o svemu se još jednom oglasila na društvenim mrežama, prenosi Gloria.hr.

‘‘Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i proteklih četiri tjedna (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerojatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svatko tko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima‘‘, poručila je Severina u svojoj objavi na Instagramu koju je naslovila "Ja sam kao vi".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...