SEMIR EFENDIĆ U ŠOKU: "Nikada kao posljednjih nekoliko dana se nije bolje vidio podanički odnos Trojke prema Dodiku...!" (VIDEO)

"Taj njihov podanički odnos nikada nije bolje došao do izražaja kao zadnjih nekoliko dana gdje oni pristaju da raspravljaju o zakonu koji je proglasio visoki predstavnik raspravljaju i da ga stavljaju u parlamentarnu proceduru i rade na njegovom izglasavanju samo zato što je to volja i želja Milorada Dodika", kazao je Efendić. 

  • Mini market

  • 18. Apr. 2024  

  • 5

Predsjednik Stranke za BiH Semir Efendić gostovao je u programu televizije Hayat gdje je komentarisao jučerašnji sastanak lidera vladajuće koalicije. 

On je kazao da lideri stranaka Trojke pokušavaju sada spasiti obraz Milorada Dodika. 

"Ovo je po meni jedan pokušaj da se spasi obraz Milorada Dodika koji je kazao da ne može izborni zakon koji je proglasio visoki predstavnik važiti u RS-u.

Pristajanje na to da se uopće sastaju sa njim nakon toga što ih on vrijeđa pojedinačno i nakon toga što kaže da Srbi ne mogu da žive Bošnjacima i da mogu da žive na 25 posto teritorije BiH... nakon takvih fašističkih uvreda oni, kao da se ništa ne dešava, nastavljaju da razgovaraju i pokušavaju da traže izlaz upravo za njega jer on nema Izlaza i on mora primjeniti izborni zakon koji je donio visoki predstavnik.

Nikada kao posljednjih nekoliko dana se nije bolje vidjelo ono o čemu smo mi govorili kada smo odbili da učestvujemo u formiranju vlasti sa Miloradom Dodikom i kada smo odbili da mu damo svu ovu snagu koju su mu dale stranke Trojke. Taj njihov podanički odnos nikada nije bolje došao do izražaja kao zadnjih nekoliko dana gdje oni pristaju da raspravljaju o zakonu koji je proglasio visoki predstavnik raspravljaju i da ga stavljaju u parlamentarnu proceduru i rade na njegovom izglasavanju samo zato što je to volja i želja Milorada Dodika", kazao je Efendić. 

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...