SANEL KAJAN OBJAVIO: Sjednice Federalnog parlamenta započinjat će himnom BiH

Podsjećamo, u toku je nastavak desete redovne sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

  • Vijesti

  • 22. Apr. 2024  

  • 2

Zastupnik Demokratske fronte u Predstavničkom domu FBiH Sanel Kajan objavio je za vrijeme trajanja sjednice kako će ubuduće sjednice započinjati intoniranjem himne države Bosne i Hercegovine, što do sada nije bio slučaj.

"Sjednice Parlamenta FBiH do sada su počinjale bez himne Bosne i Hercegovine. Od danas, to neće biti slučaj!", napisao je Kajan.

Podsjećamo, u toku je nastavak desete redovne sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH. Ranije, sjednica je prekinuta četvrtog marta, kada su se trebale razmatrati Izmjene i dopune Zakona o radu kojima se dozvoljava rad studenata i Zakon o djelatnosti psihologa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...