PROCURILO APSOLUTNO SVE: Poznate sve karakteristike nova dva „Motorolina“ pametna telefona, o ovoj bateriji će se dugo pričati…

Zahvaljujući neimenovanom leakeru i internetskoj stranici XDA Developers pojavile su se navodne karakteristike dvaju novih Motorolinih pametnih telefona

  • HiTec

  • 29. Jan. 2020  29. Jan. 2020

  • 0

To su modeli Moto G8 i Moto G8 Power koji će se pridružiti već predstavljenim Moto G8 Play i Moto G8 Plus modelima.

Novi modeli bazirati će se na Snapdragon 665 čipu, a osnovni Moto G8 model imat će 6,39-inčni LCD HD+ zaslon s 8-megapikselnom selfie kamerom u malom notchu. Sa stražnje strane nalazi se senzor otiska prstiju, 16-megapikselni glavni senzor s otvorom blende f/1.7, 8-megapikselna ultraširoka kamera i 2-megapikselna kamera za makro fotografije.

Osnovni model imat će bateriju s kapacitetom od 4000 mAh, dok će Moto G8 Power model imati bateriju od 5000 mAh s brzim punjenjem od 18 W i podrškom za Quick Charge 3.0. Power verzija ima 25-megapikselnu selfie kameru u malom notchu na 6,36-inčnom Full HD+ zaslonu, a sa stražnje strane nalazi se trostruka kamera preuzeta iz Moto G8 modela uz dodatak četvrte 8-megapikselne kamere.

Još samo da sačekamo službenu premijeru i cijene…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...