BOMBA I U OSMOJ DECENIJI: Slavna glumica završila u ljubavnom zagrljaju dvojice muškaraca, ovakve scene seksa se rijetko viđaju…

Američka glumica Susan Sarandon prošle je godine navršila 73 godine, ali ju ta brojka ni malo ne zamara

  • Show

  • 06. Feb. 2020  

  • 0

Da su godine broj vidljivo je na fotografijama s njezina posljednjeg filmskog projekta na kojem radi 'The Jesus Rolls'. Naime, Susan je snimila škakljivu scenu seksa s dvojicom kolega, Bobbyjem Cannavaleom (49) i Johnom Turturrom (62), piše Daily Mail koji posjeduju sporne fotografije. 

U filmu s kolegama razmjenjuje poljupce i nježnosti u krevetu, a kasnije zajedno razgolićeni spavaju u njemu. Inače, film 'The Jesus Rolls', kako pišu britanski mediji, neslužbeni je spin-off Turturrova filma iz 1998. godine 'The Big Lebowski' u kojem je on utjelovljuje lik Jesusa Quintana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...