SRAMOTNO; POTPREDSJEDNIK NS-a ISMIJAVA FIZIČKI IZGLED MINISTRA MESIHOVIĆA: "Ovaj lijevo je novi, bajdvej ministar zdravstva u KS, a desno je gospodin..."

Aludirajući na fizički izgled ministra zdravstva u Kantonu Sarajevo Rusmira Mesihovića, Mandić je napisao:

"Za neupućene, ovaj lijevo je novi, #bajdvej ministar zdravstva u KS, a desno je gospodin koji je dokaz da kod nas još uvijek ima pametnog, obrazovnog i sposobnog svijeta. Bravo za ministra Šeranića".

  • Mini market

  • 23. Mar. 2020  23. Mar. 2020

  • 2

Korona je virus je vrijeme kada bi se svi nadležni funkcioneri, institucije i pojedinci trebali okaniti politikanstva i međusobne razmirice ostaviti  po strani, te se ujediniti u cilju rješavanja ovog gorućeg globalnog problema od kojeg ni BiH nije pošteđena.

Ipak, čak i ovakve situacije pojedinci koriste za prizmne političke obračune s neistomišljenicima i jeftino politikanstvo. Tako je bivši kantonalni ministar i potpredsjednik Naše Stranke Srđan Mandić, koji se očito još uvijek teško miri s gubitkom ministarske pozicije, ostavio krajnje neumjesan komentar na svom Twitter nalogu uz nevješto fotošopiranu fotku minsitra Mesihović.

Aludirajući na fizički izgled ministra zdravstva u Kantonu Sarajevo Rusmira Mesihovića, Mandić je napisao:

"Za neupućene, ovaj lijevo je novi, #bajdvej ministar zdravstva u KS, a desno je gospodin koji je dokaz da kod nas još uvijek ima pametnog, obrazovnog i sposobnog svijeta. Bravo za ministra Šeranića"

alt

Neumjesni komentar naišao je na niz osuda i kritika ostalih tviteraša. 

alt

  Gospodin Mandić ima, dakako, puno pravo kritikovati rad ministra Mesihovića i smatrati ga nedovoljno uspješnim i odgovornim, no koristiti nečiji fizički izgled za kritiku je bez ikakve sumnje ispod svakog nivoa.

(S.B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...