ZAHVALA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE KORONAVIRUSA: Turkish Airlines daje 40 posto popusta medicinskim radnicima

"Specijalnom kampanjom im se želimo zahvaliti za tu požrtvovanost. Danas smo pokrenuli kampanju sniženih cijena karata za 40 posto za sve zdravstvene radnike"

  • Ekonomija

  • 09. Jun. 2020  09. Jun. 2020

  • 0

Turska nacionalna aviokompanija >Turkish Airlines pokrenula je specijalni popust od 40 posto za zdravstvene radnike kako bi im se zahvalila na hrabroj borbi protiv pandemije korona virusa.

"Specijalnom kampanjom im se želimo zahvaliti za tu požrtvovanost. Danas smo pokrenuli kampanju sniženih cijena karata za 40 posto za sve zdravstvene radnike", navodi agencija Anadolija.

Medicinski radnici će posredstvom internet stranice Turkish Airlinesa ili mobilne aplikacije za tako snižene cijene moći da kupe karte i za svoja tri saputnika.

Zainteresovani medicinari treba da se prijave u kampanju na internet stranici Turkish Airlinesa, a karte po sniženim cijenama mogu kupiti od danas do 1. augusta. Tako kupljene karte se mogu koristiti od danas do 31. maja 2021. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...