OPOZICIJA KRENULA U SMJENU VLADE KS: Najavljeno je...

Na dnevnom redu naći će se i izmjena i dopuna Zaključka o moratoriju na zapošljavanje.

  • Vijesti

  • 16. Okt. 2020  16. Okt. 2020

  • 1

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo dogovorio je jučer da se u srijedu, 28. oktobra ove godine, sa početkom u 10 sati, održi 30. radna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo, na kojoj će biti razmatrano utvrđivanje datuma za sazivanje sjednice u vezi sa prijedlogom za glasanje o nepovjerenju Vladi KS.

Na dnevnom redu, pored navedene tačke, naći će se i izmjena i dopuna Zaključka o moratoriju na zapošljavanje.

Kolegij je zatražio od Vlade KS da pripremi informaciju o aerozagađenju u Kantonu Sarajevo te je najkasnije četiri dana prije početka ove sjednice Skupštine dostavi Kolegiju kako bi se i tom tačkom dopunio dnevni red narednog skupštinskog zasjedanja, piše "Oslobođenje".

Najavljena je i mogućnost da sjednica bude održana u Domu mladih, ali će odluka o tome biti donesena nakon konsultacija s Kriznim štabom Ministarstva zdravstva KS, odnosno bit će uvjetovano epidemiološkom situacijom u KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...