U POLITICI NE IDE UVIJEK SVE GLATKO: Nema euforije pred opće izbore

Da ima i unutarstranačkog nezadovoljstva svjedoči i istup člana SDP-a Dženana Abadžije iz Breze koji je 'opleo' Pokreta predsjedniku KO ZDK SDP BiH Mirsadu Mahmutagiću.

  • Mini market

  • 17. Sep. 2022  

  • 1

Nedavno se u javnosti i medijima primjetila činjenica nešto slabije euforije na skupovima opozicije pred Opće izbore.

Tako je primjećeno da su u zeničkoj Areni na skupu podrške zajedničkom kandidatu bile neispunjene tribine, te da su ostala i brojna prazna mjesta svjedoče da se to nije desilo.

Da ima i unutarstranačkog nezadovoljstva svjedoči i istup člana SDP-a Dženana Abadžije iz Breze koji je 'opleo' Pokreta predsjedniku KO ZDK SDP BiH Mirsadu Mahmutagiću.

 Jeli vas stid izdajnici?? Prvo tebe predsjedniče KO jel' stid šta napravi od KO ZDK SDP BiH??? Dovoljno je samo vidjeti osobe koje su u tvom mandatu napustile partiju, da se vidi da radiš na rasturanju SDP-a u kantonu, pa tako i u općinskim odborima, počevši od Tešnja,preko Doboj Juga, do ostalih općina! Jeli stid i komisiju koja je imenovala povjereništvo u Brezi, pa i ove koji su prisustvovali ovoj lakrdiji prilikom primopredaje???, napisao je Abadžija i nastavio:

- Jeli stid i tebe izdajniče da si državnika, Abd budućeg člana predsjedništva dočekao sa 30-ak ljudi i to na ulici??? Nije te stid, znam...jer da jest ne bi bio izdajnik!!!

- Uzmimo u obzir da 11 političkih subjekata podržava dr.Denisa, a i predsjednik jedne od stranaka je iz Breze...gdje su oni, jesu li pozvani na ovu famoznu šetnju???

I samo još da dodam, sami bez drugih političkih organizacija smo prije 4 godine u prepunoj sali kina dočekali dr. Denisa,a sad na ulici. Prije 4 godine je SDP u ZDK imao preko 25000 glasova, sad....pred nama je!!!!

SMRT FAŠIZMU/SLOBODA NARODU

Iskrenim ČLANOVIMA SDP BiH SRETNO!!, napisao je Abadžija.

(Vijesti.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...