NA ODUŠEVLJENJE MILIONA KORISNIKA: Velika promjena na Instagramu, uskoro stiže funkcija koju su svi dugo čekali…

Instagram u svoju platformu uvodi niz manjih promjena i poboljšanja.

  • HiTec

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

Uz produženje prijenosa uživo, moći ćemo prijenose vidjeti u privatnim arhivama, a dodana je i kategorija za tako emitirane sadržaje.

Među njima se ističe produljenje trajanja streaminga uživo sa 60 minuta na do četiri sata.

Ta će funkcija biti dostupna svim korisnicima ako nisu kršili pravila u vezi s intelektualnim vlasništvom i druga.

Moći ćemo, također, vidjeti vlastite prijenose uživo u svojim privatnim arhivama, slično kao što smo dosad mogli s objavama i značajkom Story, do 30 dana nakon objave. Na raspolaganju će biti mogućnost preuzimanja tog sadržaja i objave na drugim društvenim mrežama, piše Verge.

Također, bit će dodana kategorija Live Now na IGTV, gdje ćete moći pogledati što je dostupno u obliku prijenosa uživo u tom trenutku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...