LIDER PROSRPSKE STRANKE U CRNOJ GORI ŠOKIRAO REGIJU: "Covid-19 je vještački izolovano biološko oružje. Sedam dana nakon istorijske izborne krađe..."

"Covid-19 je vještački izolovano biološko oružje", izjavio je danas lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

  • Regija

  • 10. Nov. 2020  11. Nov. 2020

  • 1

On je istakao da su pritom ciljani predsjednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Sedam dana nakon istorijske izborne krađe, farmaceutske korporacije su obećale vakcinu. Globalna duboka država je najveća opasnost za čovječanstvo”, naveo je Medojević na Twitter-u i poručio odlazećem predsjedniku SAD Donaldu Trumpu da ustane i da se bori.

Podsjećamo, jedan od lidera Demokratskog fronta prije nekoliko dana je preuranjeno “proglasio” Trumpa pobjednikom izbora i čestitao mu, iako je ishod bio neizvjestan. Nekoliko dana nakon toga Demokrata Joe Biden proglašen je izabranim predsjednikom SAD, jer je osvojio više od 270 elektorskih glasova, koliko je bilo potrebno za pobjedu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...