"SNIMCI KOJI UŽASAVAJU": Ambasadorica Mlinarević žestoko kritikovala slavljenje ratnih zločinaca

Povodom odavanja počasti likvidiranom Marku Radiću, koji je presuđen u Sudu BiH za ratne zločine, na Twitteru se oglasila i ambasadorica BiH u Češkoj Martina Mlinarević.

  • Mini market

  • 12. Nov. 2020  13. Nov. 2020

  • 0

Nakon što je objavljen video na kojem ekstremistička grupa navijača nogometnog kluba "Zrinjski" odaje počast likvidiranom ratnom zločincu sa transparentom "Borba tvoja nije bila laka, za sve ti hvala Radiću Maka", oglasila se i ambasadorica Mlinarević.

"Da, zaista njegova borba nije bila laka. Silovati žene i djevojčice mogu samo rijetko monstruozni umovi. Snimci koji užasavaju, slavljenje ratnih zločinaca u BiH kao postratna olimpijska discpilina", poručila je Mlinarević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...