"PRVO PA MUŠKO, BRAVO, MINISTRE": Medojević drvlje i kamenje po Krivokapićevoj vladi i novom ministru...

Povodom informacije da se nova Vlada Crne Gore zadužuje za 750 miliona eura, na Facebooku je reagovao i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

  • Regija

  • 10. Dec. 2020  10. Dec. 2020

  • 0

"Novo zaduženje nova Vlada dogovorila sa Vladom Duška Markovića. Ministar u svojstvu privatnog lica ugovarao posao od 750 miliona eura.

Nova Vlada je emisijom 750 miliona eura obveznica pokazala da je ovo zaduženje pripremano najmanje tri mjeseca sa Vladom Duška Markovića. Ova emisija nije predviđena budžetom za 2020., a još nijesmo usvojili budžet za 2021.

Na osnovu kojeg zakona se nova Vlada zadužila 750 miliona eura, još se ne zna. Ovo je, po svemu sudeći, poluprivatna emisija starog i novog ministra mimo okvira predviđenog budžetom", naveo je Medojević.

Rebalansom budžeta su, kako dodaje, za 340 miliona eura povećana sredstva koja nedostaju.

"Biće veoma zanimljivo saznati preko koje banke i brokera je odrađena ova emisija, jer je i sam ministar u tom poslu. 

Kakva je uloga u dogovaranju ove emsije obveznica: izjesnog Veljka Kustrova, Miloša Starović - Bank of America (Pariz), Tijane Miković - KPMG Beograd (ex. Dojce London). Bivša savjetnica ministra Darka Radunovića.

Da li je ministar Spajić sa ovim licima imao aranžmane u vezi ove emisije i prije imenovanja i da li je sa njima povezan privatno ili poslovno", napisao je Medojević.

Velika “false flag” operacija UDBA-e se, kako navodi, nastavlja.

"Nova Vlada je Vlada kontinuiteta i nastavlja istu ekonomsku politiku DPS-a. Nekontrolisano zaduživanje, bez restrukturiranja i racionalizacije javnog sektora, revizija korupcionaških aranžmana, bez restrukturiranja javnih preduzeća gubitaša, nastavak finasiranja neproduktivne javne potrošnje i partijskih parazita DPS, SDP, SD i BS, nema rezova u poreskoj politici i naplati duga, nema konfiskacije imovine stečene korupcijom i kriminalom, uvođenja reda u javnom sektoru i nova sistematizacija radnih mjesta (da u javnom sektoru ostanu samo potrebna radna mjesta).

Dok je Krivokapić fingirao pregovore sa partijama iz pobjedničkih koalicija, njegov savjetnik u funkciji običnog građanina (za koga niko nije glasao) je ugovarao novo zaduživanje preko obveznica sa Vladom Duška Markovića, ali i sa nekim svojim privatnim kolegama i poznanicima.

Prvo pa muško. Bravo, Ministre", zaključio je Medojević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...