NAPUSTIO DNS PA KRENUO U AKCIJU: Banjac danas registruje partiju i već ima direktore u školama i NP “Kozara”

Banjac kaže da je i direktorica Osnovne škole “Branko Ćopić” iz Prijedora Sanja Munjiza ponovo imenovana na ovu funkciju kao kadar njegove partije.

  • Mini market

  • 15. Dec. 2020  15. Dec. 2020

  • 0

Nikoletić je na ovoj funkciju došao umjesto Dragana Romčevića iz DNS-a.

Ovu informaciju za "Srpskainfo" potvrdio je Banjac.

– On je imenovan i biće u mojoj partiji, to je tačno. Danas treba da registrujem stranku pod nazivom Narodna partija Srpske – rekao je Banjac.

Dodao je da je Nikoletić prethodno bio direktor preduzeća “Komunalac” iz Kozarske Dubice.

Banjac kaže da je i direktorica Osnovne škole “Branko Ćopić” iz Prijedora Sanja Munjiza ponovo imenovana na ovu funkciju kao kadar njegove partije.

– Sanja Munjiza, koja je imenovana na 90 dana, biće kadar moje partije. Takođe i Olivera Brdar-Mirković je naš kadar – kaže on.

Inače, Olivera Brdar-Mirković je iz direktorske stolice u Osnovnoj školi “Jovan Cvijić” u Brezičanima prešla u direktorsku stolicu Ugostiteljsko-ekonomske škole u Prijedoru.

Zanimljivo je da je ona zamijenila Valentinu Sovilj. Obje su bile dugogodišnji kadar DNS-a te su u posljednjem sazivu zajedno sjedile u skupštinskim klupama kao odbornice DNS-a.

Banjac poručuje da ovdje nije kraj imenovanju kadrova iz njegove partije.

– Biće, vjerovatno, još imenovanja. Obaviću razgovor s ljudima, mnogo ih je ostalo uz mene, kao što su ministar Đorđe Popović, ministarka Senka Jujić, direktori preduzeća, kao što je Memorijalni centar Donja Gradina. Ima ih dosta, da sada ne nabrajam – zaključio je Banjac za "Srpskainfo".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...