HIT NA INTERNETU: Ivanka Trump novim gafom izazvala lavinu reakcija, pogledajte zašto joj se svi smiju

U očevoj administraciji, 38-godišnja Ivanka Trump bila je zadužena za područje edukacije, ekonomskog osnaživanja žena i njihovih porodica te za stvaranje radnih mjesta i ekonomski rast pomoću razvoja radne snage, obuke i poduzetništva.

  • Šareni svijet

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama, međutim, uspjela je zbuniti brojne pratioce. Na svom Twitter profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u društvu oca, američkog predsjednika Donalda Trumpa na putu do političkog skupa u Georgiji.

Ispod objavljene fotografije označila je Republikansku stranku, senatore iz Georgije, ali i poznatog američkog pjevača Meata Loafa. Njezina greška očekivano je izazvala lavine komentara, postavši pravi hit na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...