RASKOŠ NA KVADRAT: Kćerka Donalda Trumpa otvorila vrata nove vile, pogledajte u kakvom luksuzu živi…

Par koji je bio na dužnosti seniorskih savjetnika u Trumpovoj administraciji kupio je neizgrađenu parcelu a njihov dom napokon je gotov.

  • Show

  • 09. Jul. 2021  

  • 1

Nakon što su napustili Washington i zaboravili na život u Bijeloj kući gdje su proveli posljednje četiri godine s ocem i puncem Donaldom Trumpom, 39-godišnja Ivanka Trump i njezin godinu dana stariji suprug Jared Kushner sa svoje troje djece, devetogodišnjom Arabellom, sedmogodišnjim Josephom i četverogodišnjom Theodorom preselili su se u Miami.

Ondje su, do pronalaska savršene kuće, živjeli u iznajmljenom stanu jedne od najluksuznijih zgrada u Miamiju koju je dizajnirao talijanski arhitekt Antonio Citterio, a najam stana, ovisno o veličini i poziciji, kreće se otprilike oko 60.000 maraka mjesečno.

Par koji je bio na dužnosti seniorskih savjetnika u Trumpovoj administraciji kupio je neizgrađenu parcelu a njihov dom napokon je gotov. Riječ je o 24 miliona dolara vrijednoj vili na 8500 metara kvadratnih sa šest spavaćih soba, osam kupaonica, raskošnim dvostrukim stubištem, otvorenim prostorima za zabave, stropovima s visokim kupolama i teretanom dok se ispred kuće nalazi veliki vrt i bazen.

image Foto: PROFIMEDIA image Foto: PROFIMEDIA image Foto: PROFIMEDIA image Foto: PROFIMEDIA image Foto:PROFIMEDIA image Foto: PROFIMEDIA

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...