I TARIK JE OSTAO ZATEČEN: Takmičarka u "Milijunašu" potrošila sve džokere na jedno pitanje, kući otišla samo sa...

Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori viđeni su u kvizu "Tko želi biti milijunaš".

  • Show

  • 08. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

Ana Vlaisavljević iz Karlovca bila je prvi ovogodišnji najbrži prst. Došla je do pitanja za prelazak drugog praga, a upravo to pitanje je presudilo da kući ode sa 1.000 kuna.

"Koja je Francuskinja za vrijeme okupacije ljubovala s njemačkim diplomatom, zbog čega se po završetku rata preselila u Švicarsku", bilo je pitanje, a ponuđeni odgovori Coco Chanel, Edith Piaf, Simone de Beauvoir ili Irène Joliot-Curie.

Ana je najavila da će zvati oca, iako joj je majka iz publike sugerirala da neće znati odgovor. Pokazalo se da je majka bila u pravu.

Potom je zatražila pomoć znalaca, a Ivan joj je rekao da bi on odabrao Coco Chanel.

alt

Ana nije bila uvjerena pa je iskoristila i zadnji džoker pola-pola. Iako joj je ostala Ivanova Coco Chanel, ona je izabrala Edith Piaf i pogriješila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...