TOMISLAV TOMAŠEVIĆ OD DANAS UPRAVLJA ZAGREBOM: Pred zgradu Gradske uprave stigao je tramvajem, KASNIO JE ČETIRI MINUTE, jer je…

...na tramvajskoj stanici u Savskoj pozlilo nekoj ženi i s njom je čekao Hitnu pomoć.

  • Regija

  • 04. Jun. 2021  04. Jun. 2021

  • 0

Tomislav Tomašević danas je preuzeo upravljanje glavnim gradom Hrvatske Zagrebom. Obavljena je primopredaja izvršnih ovlasti između vršiteljice dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelene Pavičić-Vukičević i novoizabranog gradonačelnika Tomaševića.

Prema Zakonu, Tomašević je dobio pismene izvještaje o svim projektima, ali i o podmirenim i nepodmirenim obvezama. Danas, tako, počinje novo poglavlje u upravljanju gradom, a i oni koji podržavaju, kao i oni koji ne podržavaju novog gradonačelnika, složni su u jednom: neće mu biti nimalo lako.

Novi gradonačelnik Zagreba pred zgradu Gradske uprave stigao je tramvajem. Tomislav Tomašević je kasnio četiri minute na posao, a pred poglavarstvom je rekao da je kasnio, jer je na tramvajskoj stanici u Savskoj pozlilo nekoj ženi i s njom je čekao Hitnu pomoć.

Novinari su ga pitali kakav je osjećaj doći na preuzimanje dužnosti zagrebačkog gradonačelnika, na šta je Tomašević odgovorio: “Osjećaj je dobar. Izjave će biti nakon sastanka. Hvala vam još jednom i oprostite što ste čekali.”

Primopredaja je počela u 8 sati. Ušavši u Gradsko poglavarstvo, Tomašević je dočekan pljeskom.

U Gradskoj upravi dočekala ga je vršiteljica dužnosti gradonačelnika Jelena Pavičić-Vukičević, piše N1.

Ovo je formalni čin, u kojem će novi gradonačelnik dobiti izvještaje od prethodne uprave, očekuje se predaja izvještaja na hiljadama stranica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...