VIŠE OTKRIVA NEGO ŠTO POKRIVA: Pogledajte u čemu je Bella Hadid prošetala crvenim tepihom…

Pažnju je modnim odabirom ovoga puta privukla manekenka Bella Hadid koja je crvenim tepihom u Cannesu prošetala u dizajnerskoj haljini koja ne pokriva grudi,

  • Show

  • 13. Jul. 2021  

  • 0

Manekenka Bella Hadid ponovno se našla na meti kritika zbog outfita u kojem je prekjučer prošetala crvenim tepihom na filmskom festivalu u Cannesu.

Glamur, raskoš i različiti modni izražaji u opisu su svakog filmskog festivala u Cannesu, pa su tako i ove godine modne kombinacije poznatih dama ostale zapamćene.

image Foto: Shutterstock

Pažnju je modnim odabirom ovoga puta privukla manekenka Bella Hadid koja je crvenim tepihom u Cannesu prošetala u dizajnerskoj haljini koja ne pokriva grudi, što je Bella nadomjestila velikom ogrlicom od mesinga dizajnera Daniela Roseberryja.

image Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...