ODVAŽNA BELLA HADID U AVANTURI IZNAD PUSTINJE: "Ovo je moja toksična osobina" (FOTO)

Ovih dana izvela je svoj sedmi skok i to u Dohi gdje je prethodno prisustvovala na glamuroznoj dodijeli nagrada Fashion Trust Arabia Prize Awards u tamošnjem Nacionalnom muzeju.

  • Show

  • 02. Nov. 2022  02. Nov. 2022

  • 0

Zbog svog posla Bella Hadid avionom je preletjela cijeli svijet i to nebrojeno puta, a malo je poznato da joj avioni služe i za omiljenu zabavu.

Riječ je o skokovima s padobranom, što je prilično hrabro za jednu manekenku i supermodel koja živi od svog izgleda i zdravlja.

image    

To je bio jedan od kulturnih događaja kojim se u Dohi najavljuje skorašnje Svjetsko nogometno prvenstvo. Za tu je priliku odabrala glamurozan vintage look iz kolekcije Azzedinea Alaïe jesen/zima 1986. godine, a dva dana kasnije za skok iz aviona nosila je crni kombinezon iste modne kuće.

Prije nekoliko godina rekla je da je najhrabrije što je učinila u životu skok iz aviona, a prvi put na tu se avanturu odlučila 2017. u Dubaiju, navodi Gloria.hr. Tada je na svom Instagramu napisala: "Danas sam iskočila iz aviona!!! Nikada se u životu nisam osjećala tako smireno! Letjeti s anđelima!!!"

S anđelima je (i instruktorom) poletjela sada iznad katarske pustinje, a ovaj put je na Instagramu napisala: "Moja toksična osobina je da ljude koje volim natjeram da skaču sa mnom iz aviona."

Jedino nije spomenula koga je uspjela nagovoriti da se s njom baci iz aviona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...