TUGA JE KRATKO TRAJALA: Slavna manekenka nakon burnog prekida veze osvanula u vrućim pozama na plaži…

Iako se činilo kako pršti od samopouzdanja, nedavno je na Instagramu progovorila o svojoj borbi s teškom depresijom i anksioznošću koja traje još od njenih tinejdžerskih dana. 

  • Estrada

  • 15. Nov. 2021  15. Nov. 2021

  • 1

Supermodel Bella Hadid (25) pokazala je isklesanu figuru na plaži u Miamiju.

Fotografi su je snimili kako izlazi iz mora u mikrobikiniju sa životinjskim uzorkom koji malo toga ostavlja mašti. Bella je već dugo na glasu kao jedna od najljepših žena svijeta te je još jedanput opravdala tu titulu.

Bella Hadid wears a tiny leopard print string bikini as she goes for a dip in the ocean in Miami Foto: Profimedia

Iako se činilo kako Hadid pršti od samopouzdanja, nedavno je na Instagramu progovorila o svojoj borbi s teškom depresijom i anksioznošću koja traje još od njenih tinejdžerskih dana. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...